Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Το Easson καθιερώθηκε από το 1995. Είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύονται στο σχέδιο και την κατασκευή των οργάνων μέτρησης ακρίβειας, αποκτηθε'ντα εθνικά εφεύρεση περισσότερο από 20 και διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης. Ο τομέας προϊόντων μας στα συστήματα DRO, τους οπτικούς προβολείς σχεδιαγράμματος ακρίβειας, την τηλεοπτικά μετρώντας μηχανή και κ.λπ….

Κίνα Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

Το κτήριο εργοστασίων του Easson είναι συγκεκριμένα σχέδιο και χτισμένος για την κατασκευή της ακρίβειας τα όργανα μέτρησης, έχουν τέσσερα παρεμβαλλόμετρα λέιζερ για την ύπαρξη τα πρότυπα μέτρησης μήκους της επιχείρησης και η Ε&Α.

 

Το Easson είναι μια από τις λίγες επιχειρήσεις στη βιομηχανία που έχει το μεγάλης ακρίβειας κύριο κιγκλιδωμάτων της που χρησιμοποιούν το fully-developed κιγκλίδωμα που ο κύριος εξοπλισμός λιθογραφίας, παράγει τον απόλυτο γραμμικό κωδικοποιητή και τον υψηλό CNC ακρίβειας γραμμικό κωδικοποιητή.

 

Το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης μας έχει αξιολογηθεί και έχει καταχωρηθεί από την εθνική εξασφάλιση ποιότητας ΕΠΕ (NQA) ενάντια στην παροχή ISO 9001:2015.

Κίνα Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

 

Ισχυροί τεχνικοί ικανότητες και πόροι επιστημονικής έρευνας

 

Κατά τη διάρκεια των ετών, η επιχείρηση έχει καθιερώσει μια πολύ στενή και αποτελεσματική συνεταιριστική σχέση με τα όργανα επιστημονικής έρευνας όπως το πανεπιστήμιο Xi'an Jiaotong και το πανεπιστήμιο Jilin, που εκμεταλλεύεται τα άφθονα ταλέντα και τα θεωρητικά πλεονεκτήματα των πανεπιστημιακών οργάνων επιστημονικής έρευνας, που συνδυάζονται με την την πρακτική εμπειρία της επιχείρησης μακροπρόθεσμη συσσωρευμένη τεχνολογία και σε αυτήν την βιομηχανία, έτσι ώστε έχουμε δημιουργήσει πολλά προϊόντα που οδηγούν τη εγχώρια βιομηχανία.

 

Επιπλέον, η επιχείρηση συμμετέχει ενεργά στα προγράμματα επιστημονικής έρευνας και εκβιομηχάνισης που εκδίδονται από το κράτος και την πόλη Zhuhai.

 

Παραδείγματος χάριν, το 2011, η επιχείρηση συμμετείχε στα «CNC υψηλών σημείων εργαλεία μηχανών και το βασικό εξοπλισμό» που οδηγήθηκαν από Xi'an Jiaotong το πανεπιστήμιο και που εκδόθηκαν από το Υπουργείο τεχνολογίας βιομηχανίας και πληροφοριών σημαντικό πρόγραμμα επιστήμης και τεχνολογίας της Κίνας «. Και συνδυασμένος με το πανεπιστήμιο Tianjin, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Hefei, η κινεζική ακαδημία της μετρολογίας… και άλλες μονάδες αναπτύχθηκαν από κοινού.

 

Ο κυβερνήτης κιγκλιδωμάτων όπως-40 σειρών της επιχείρησης είναι ένα από τα αποτελέσματα αυτού του προγράμματος, το οποίο βιομηχανοποιείται από την επιχείρησή μας. Και η ψευδοτυχαία απόλυτη κωδικοποίηση ΕΚ-2 της επιχείρησής μας είναι ένα από τα επιτεύγματα προγράμματος που αναπτύσσονται από κοινού από την επιχείρηση και το πανεπιστήμιο Jilin μας.

 

Ενεργά συμμετέχετε στη ρύθμιση βιομηχανικά τυποποιημένων

 

Easson Measurement Technology Ltd. είναι ένα από τα μέλη πυρήνων της κάτω του μετρίου Επιτροπής ψηφιακής επίδειξης του εθνικού μετρώντας εργαλείου και της Τεχνικής Επιτροπής τυποποίησης οργάνου μέτρησης της Κίνας.

Κίνα Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

 

Για πολύ καιρό, έχει συμμετάσχει ενεργά στη διατύπωση των διάφορων προτύπων στη βιομηχανία, και έχει εισαγάγει τα πιό προηγμένα διεθνή πρότυπα στη βιομηχανία. πρότυπα, και εργασία μαζί με τους λόρδους για να προωθήσει την ανάπτυξη της βιομηχανίας.

 

Η επιχείρηση συμμετείχε στη σύνταξη πολλών εθνικού και βιομηχανικά τυποποιημένων, όπως ο βιομηχανικά τυποποιημένος JB/T 10080.1-2011 γραμμικός αισθητήρας μετατοπίσεων «οργάνων», JB/T10080.2-2011 «Graster» ψηφιακής επίδειξης Graster, κ.λπ. JB/T προδιαγραφή πρωτοκόλλου επικοινωνίας CBE-λεωφορείων κωδικοποιητών» «αισθητήρων μετατοπίσεων 11505-2012» αμφίδρομη τμηματική .....

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Easson Measurement Technology Ltd. καθιερώθηκε από το 1995, είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 20 ετών έχει συμμετεχθεί στην εξειδίκευση στο σχέδιο και την κατασκευή των οργάνων μέτρησης ακρίβειας.

 

Για πολλά χρόνια, Easson έχει συμμετάσχει ενεργά στην εργασία της τυποποιημένης επιτροπής, σοβαρά εργασία μαζί με άλλες πρωτοποριακές επιχειρήσεις σε αυτήν την βιομηχανία για να εισαγάγει τα διεθνή πρότυπα προόδου στην Κίνα ή τη σύνταξη των νέων εθνικών βιομηχανικών προτύπων για αυτήν την βιομηχανία για να ωθήσει την ανάπτυξη αυτής της βιομηχανίας στην Κίνα.

 

Το Easson έχει συνολικά τέσσερα συστήματα παρεμβαλλόμετρων λέιζερ για τα πρότυπα μέτρησης μήκους της επιχείρησης.

 

Το Easson είναι μια από τις λίγες επιχειρήσεις σε αυτήν την βιομηχανία που εξόπλισε με τις κύριες βιομηχανικές εγκαταστάσεις μασκών, όλη η κύρια μάσκα του απόλυτου γραμμικού κιγκλιδώματός μας χτίζεται στο εσωτερικό, και με το Αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα μας για να αποτρέψει την ύπαρξη παράνομη που αντιγράφεται.

 

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Easson

Αριθμός Υπαλλήλων : >200

Ετήσιες πωλήσεις : >5Million

Ιδρύθηκε Έτος : 1995

Εξαγωγή pc : 10% - 20%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. Πιστοποιήσεις