Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αυτή η επίδειξη DRO είναι μικρότερη από οι περισσότεροι και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την. Οι έλεγχοι απλοποιούνται και δεν είχα κανένα πρόβλημα που κυριαρχεί το και που χρησιμοποιεί όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Είμαι 71 χρονών. Οι πληροφορίες επίδειξης είναι φωτεινά άσπρες και πολύ εύκολο να δουν σε όλους τους όρους φωτισμού ακόμη και με τη φτωχή θέα ματιών μου. Κανένα πράσινο ή κόκκινο οδηγημένο φως για να πρέπει να εξετάσει άλλα.

—— Φ *** β

Η μονάδα είναι νόμιμο και εργασία και είναι πολύ συμπαθητική αλλά πρέπει ακόμα να την θέσω επάνω αλλά αυτό είναι πολύ καλύτερο από τις παραδοσιακές επιδείξεις dro. Παρουσιάζει τις διαδικασίες για τις διαφορετικές λειτουργίες που έχει.

—— Ένα *** ρ

Το υλικό προσαρμόζεται στη διαταγή κάλλιστα συσκευάζει τις εργασίες πολύ καλά. Πολύ γρήγορη αποστολή μετά από το κινεζικό νέο έτος

—— John

Ο πωλητής είναι πολύ χρήσιμος και η ποιότητα των προϊόντων είναι άριστο στις 6 Μαΐου 2022 11:01

—— Μ *** ε

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd.

   

  Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Easson Measurement Technology Ltd. καθιερώθηκε από το 1995.  Το Easson είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 20 ετών έχει συμμετεχθεί στην εξειδίκευση στο σχέδιο και την κατασκευή των οργάνων μέτρησης ακρίβειας. Για πολλά χρόνια, Easson έχει συμμετάσχει ενεργά στην εργασία της τυποποιημένης επιτροπής, σοβαρά εργασία μαζί με άλλες πρωτοποριακές επιχειρήσεις σε αυτήν την βιομηχανία για να εισαγάγει τα διεθνή πρότυπα προόδου στην Κίνα ή τη σύνταξη των νέων εθνικών βιομηχανικών προτύπων για αυτήν την βιομηχανία για να ωθήσει την ανάπτυξη αυτής της βιομηχανίας στην Κίνα.

   

  Το Easson έχει καθιερώσει πολύ στενές εργασιακές σχέσεις με τα διάφορα πανεπιστήμια στην έρευνα και την ανάπτυξη.  Με τη χρησιμοποίηση των πλούσιων τεχνολογικών πόρων (όπως τα ερευνητικά προγράμματα, θεωρητική και μαθηματική ανάλυση, πρότυπα προσομοιώσεις και κ.λπ…) των πανεπιστημίων, και σε πρόσθετο σε 20 έτη μας εμπειρίας στο σχέδιο προϊόντων & την πείρα παραγωγής στη γραμμική κλίμακα κιγκλιδωμάτων και αναλογικός επεξεργαστής μπροστινών μερών για τα σήματα κιγκλιδωμάτων, Easson είναι σε θέση τα πρωτοποριακά προϊόντα αυτής της βιομηχανίας στην Κίνα.

   

   

  Το κτήριο εργοστασίων του Easson είναι συγκεκριμένα σχέδιο & χτισμένος για την κατασκευή των οργάνων μέτρησης ακρίβειας, υπάρχει δύο κατηγορία 10.000 καθαρά δωμάτια και μια κάτω από το θάλαμο ελέγχου επίγειας θερμοκρασίας μέσα στο κτήριο, για τη συνέλευση των τμημάτων υψηλής ακρίβειας, QC και διαδικασία βαθμολόγησης.

   

   

  Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Το Easson έχει συνολικά τέσσερα συστήματα παρεμβαλλόμετρων λέιζερ για τα πρότυπα μέτρησης μήκους της επιχείρησης. Το Easson είναι μια από τις λίγες επιχειρήσεις σε αυτήν την βιομηχανία που εξόπλισε με τις κύριες βιομηχανικές εγκαταστάσεις μασκών, όλη η κύρια μάσκα του απόλυτου γραμμικού κιγκλιδώματός μας χτίζεται στο εσωτερικό, και με το Αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα μας για να αποτρέψει την ύπαρξη παράνομη που αντιγράφεται.

   

   

   

  Αίθουσα εκθέσεως

  Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

   

   

  SMT

                                                                                              

  Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

   

   

   

  Δωμάτιο επιθεώρησης λέιζερ & καθαρό δωμάτιο

  Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

   

   

   

   

   

 • OEM / ODM

  COem και ειδική λύση υπηρεσιών

   

  Το Easson είναι διαθέσιμο για την υπηρεσία cOem για τους διανομείς μας ή οι πελάτες έχουν τα μέρη του αιτήματος ποσοτήτων για τα προϊόντα τους.

   

  Χάρι στην ομάδα υπηρεσιών επαγγελματικών τεχνική και Ε&Α, είμαστε επίσης ικανοί για ποικίλλουμε τα είδη ειδικής λύσης μέτρησης ή η ανάπτυξη συσκευών, παρακαλώ συμβουλεύεται στους μηχανικούς μας εάν έχετε τέτοιο είδος απαίτησης.

   

  Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • Ε & Α

  Το Easson έχει επενδύσει σημαντικά αναπτύσσεται και η κατασκευή των οργάνων μέτρησης ακρίβειας, καθιέρωσε τις στενές εργασιακές σχέσεις με τα διάφορα πανεπιστήμια στην έρευνα και την ανάπτυξη.

   

  Το Easson είναι επίσης μια από τις λίγες επιχειρήσεις σε αυτήν την βιομηχανία που εξόπλισε με τις κύριες βιομηχανικές εγκαταστάσεις μασκών, έχει συνολικά τέσσερα συστήματα παρεμβαλλόμετρων λέιζερ, δύο σύνολα για την ανάπτυξη της Ε&Α.

   

  Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0   Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Tony

Τηλ.:: 86-15820566978

Φαξ: 86-756-7511215

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)