Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΟπτική μετρώντας μηχανή

VMS όραμα Cnc που μετρά τη μηχανή με τα συστήματα ελέγχου δικτύων

Πιστοποίηση
Κίνα Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αυτή η επίδειξη DRO είναι μικρότερη από οι περισσότεροι και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την. Οι έλεγχοι απλοποιούνται και δεν είχα κανένα πρόβλημα που κυριαρχεί το και που χρησιμοποιεί όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Είμαι 71 χρονών. Οι πληροφορίες επίδειξης είναι φωτεινά άσπρες και πολύ εύκολο να δουν σε όλους τους όρους φωτισμού ακόμη και με τη φτωχή θέα ματιών μου. Κανένα πράσινο ή κόκκινο οδηγημένο φως για να πρέπει να εξετάσει άλλα.

—— Φ *** β

Η μονάδα είναι νόμιμο και εργασία και είναι πολύ συμπαθητική αλλά πρέπει ακόμα να την θέσω επάνω αλλά αυτό είναι πολύ καλύτερο από τις παραδοσιακές επιδείξεις dro. Παρουσιάζει τις διαδικασίες για τις διαφορετικές λειτουργίες που έχει.

—— Ένα *** ρ

Το υλικό προσαρμόζεται στη διαταγή κάλλιστα συσκευάζει τις εργασίες πολύ καλά. Πολύ γρήγορη αποστολή μετά από το κινεζικό νέο έτος

—— John

Ο πωλητής είναι πολύ χρήσιμος και η ποιότητα των προϊόντων είναι άριστο στις 6 Μαΐου 2022 11:01

—— Μ *** ε

Είμαι Online Chat Now

VMS όραμα Cnc που μετρά τη μηχανή με τα συστήματα ελέγχου δικτύων

VMS όραμα Cnc που μετρά τη μηχανή με τα συστήματα ελέγχου δικτύων
VMS όραμα Cnc που μετρά τη μηχανή με τα συστήματα ελέγχου δικτύων VMS όραμα Cnc που μετρά τη μηχανή με τα συστήματα ελέγχου δικτύων VMS όραμα Cnc που μετρά τη μηχανή με τα συστήματα ελέγχου δικτύων VMS όραμα Cnc που μετρά τη μηχανή με τα συστήματα ελέγχου δικτύων

Μεγάλες Εικόνας :  VMS όραμα Cnc που μετρά τη μηχανή με τα συστήματα ελέγχου δικτύων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: P.R.China
Μάρκα: Easson
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: SP-6050
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1set
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση κοντραπλακέ
Χρόνος παράδοσης: 30 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 2 σύνολα το μήνα

VMS όραμα Cnc που μετρά τη μηχανή με τα συστήματα ελέγχου δικτύων

περιγραφή
ΟΝΟΜΑ: Γραμμικά μετρώντας συστήματα Λέξη κλειδί: Γραμμικά μετρώντας εργαλεία
Ακρίβεια μέτρων: (2+L/150) μm Μήκος μέτρων: 600 X.500 Χ 300 χιλ.
Κάμερα: Υψηλή ανάλυση SONY CMOS CCD Γραμμική κλίμακα: 0,01 απόλυτη κλίμακα μm
Λειτουργία: πλήρως αυτόματος Επανάληψη: ± 2 μm
Υψηλό φως:

Όραμα Cnc που μετρά τη μηχανή

,

VMS Cnc που μετρά τη μηχανή

,

Σύστημα μέτρησης SP6050 Vmm

VMS όραμα Cnc που μετρά τη μηχανή με τα συστήματα ελέγχου δικτύων

 

Χρήση


 

Το ΛΙΤΟ σύστημα μέτρησης οράματος σειράς χρησιμοποιείται ευρέως στα μηχανήματα, την ηλεκτρονική, αεροδιαστημικός, αυτοκίνητος, στρατιωτικός, τη φόρμα, και άλλες βιομηχανίες για τη μέτρηση ακρίβειας.

 

Σχεδιασμός και μέτρηση των εντολών:

VMS όραμα Cnc που μετρά τη μηχανή με τα συστήματα ελέγχου δικτύων 0

 • Σχέδιο σημείου: Σύρετε ένα σημείο και καταγράψτε τη συντεταγμένη του.
 • Τα σημεία ομαδοποιούν: Το διαστημικό κλειδί Τύπου για την εισαγωγή τουλάχιστον τρία σημεία, χτυπά το σωστό κλειδί ποντικιών για να τελειώσει, αυτά τα θέματα θα θιχτούν μια ομάδα σημείων.
 • Σχέδιο γραμμών: Η εισαγωγή δύο σημεία και χτυπά το σωστό κουμπί του ποντικιού για να τελειώσει για να πάρει μια γραμμή. Η εισαγωγή τουλάχιστον τρία σημεία και χτυπά το σωστό κουμπί του ποντικιού για να τελειώσει για να πάρει μια γραμμή παλινδρόμησης.
 • Σχέδιο κύκλων: Η εισαγωγή τουλάχιστον τρία σημεία και χτυπά το σωστό κλειδί ποντικιών για να τελειώσει για να πάρει έναν κύκλο. οι παράμετροι όπως το κέντρο κύκλων, ακτίνα, αναλογία στρογγυλάδας θα αποκτηθούν επίσης. (στο στοιχείο-δέντρο).
 • Σχέδιο τόξων: Εισαγωγή τουλάχιστον τρία σημεία, το πρώτο σημείο ως σημείο έναρξης, το δεύτερο σημείο για να καθορίσει την κατεύθυνση τόξων και το τελευταίο σημείο ως τελικό σημείο. Χτυπήστε το σωστό κλειδί ποντικιών στην εισαγωγή σημείων τελών για να πάρετε το τόξο, το πρόγραμμα θα υπολογίσει τις παραμέτρους όπως το κέντρο, redius, μήκος, κλίση του τόξου.
 • Σχέδιο β-αυλακώνω: Εισαγωγή τουλάχιστον τρία σημεία (καλύτερη εισαγωγή περισσότερα σημεία για να πάρει ένα ακριβέστερο αυλακώνω).
 • Ορθογώνιο: Η εισαγωγή πέντε σημεία για να καθορίσει ένα ορθογώνιο, δύο σημεία για την πρώτη πλευρά, εισήγαγε έπειτα το υπόλοιπο τρία σημεία στη δεξιόστροφη κατεύθυνση ή η σοφή κατεύθυνση αντι-ρολογιών, (ένα σημείο σε κάθε πλευρά), πρόγραμμα θα υπολογίσει την παράμετρο του ορθογωνίου όπως το κεντρικό σημείο αυτόματα.
 • Πολύγωνο: Αυτό το εικονίδιο πιέζεται, κατόπιν ο χρήστης μπορεί να εισαγάγει τα σημεία και το τέλος με το δικαίωμα - χτυπήστε το ποντίκι. Μετά από την εισαγωγή σημείων που τελειώνουν, μια ζώνη πολυγώνων θα εμφανιστεί αυτόματα και είναι περιοχή και η περιφέρεια θα επιλυθεί.
 • Έλλειψη: Εισαγωγή τουλάχιστον πέντε σημεία για να πάρει μια έλλειψη, και να πάρει το κέντρο του κύκλου, μακροχρόνια ακτίνα, σύντομη ακτίνα, περιοχή, περίμετρος και ούτω καθεξής.
 • Σημείο ακρών αυτόματος-σύλληψης: Όταν αυτό το κουμπί πιέζεται, το πρόγραμμα θα βρεί το ισχυρότερο μαύρος-άσπρο σημείο αντίθεσης στη ζώνη εικόνας και θα το κάνει δεδομένου ότι το σημείο εισαγωγής, διαφορετικά (το κουμπί δεν πιέζεται), πρόγραμμα θα υποστηρίξει τη θέση ήχου κουμπιού ποντικιών ως σημείο εισαγωγής.
 • Μέτρηση αυτόματος-σημείου: όταν το κουμπί πιέζεται, εισάγετε μια γραμμή με το σύρσιμο του ποντικιού, αημένο το διπλάσιο ποντίκι χτυπά μετά από τη ρύθμιση, το πρόγραμμα θα πιάσει το ισχυρότερο μαύρος-άσπρο σημείο αντίθεσης στη γραμμή κατά μήκος της κατεύθυνσης βελών.
 • Μέτρηση αυτόματος-γραμμών: Εισάγετε ένα ορθογώνιο από έναν μέσο όρο συρσίματος του ποντικιού, ρυθμίστε το μέγεθος και τη θέση του ορθογωνίου και έπειτα του δικαιώματος - χτυπήστε, το πρόγραμμα θα παλινδρομήσει καταλληλότερη γραμμή αυτόματα στο παράθυρο ορθογωνίων.
 • Μέτρηση αυτόματος-κύκλων: δημιουργήστε δύο ομόκεντρους κύκλους με το σύρσιμο του ποντικιού, και το σωστό ποντίκι χτυπά μετά από να ρυθμίσει το μέγεθος δύο κύκλων, κατόπιν το πρόγραμμα θα παλινδρομήσει αυτόματα ένας άλλος ομόκεντρος κύκλος στην περιοχή δακτυλίων μεταξύ των δύο ομόκεντρων κύκλων, και το βέλος εκφράζει τον τρόπο, από μέσα σε εξωτερικό ή από το εξωτερικό στο εσωτερικό.
 • Μέτρηση αυτόματος-τόξων: τον ομόκεντρο κύκλο αλλάζουν στο ομόκεντρο τόξο. Τα επίλεκτα σημεία κιβωτίων ομαδοποιούν: Αημένο το χρήση κλειδί ποντικιών για το κιβώτιο επιλέγει έναν τομέα στη ζώνη εικόνας, το πρόγραμμα θα πάρει όλα τα σημεία ακρών μέσα στον τομέα και θα τα επιδείξει στο ύφος ομάδας σημείων αυτόματα.
 • Η αυτόματος-γραμμή αναγνωρίζει: Χρησιμοποιήστε το σημείο ποντικιών στην άκρη, το πρόγραμμα αυτόματος θα διαμορφώσει ένα ορθογώνιο, μετά από τον κρότο το αριστερό κλειδί για να είναι δυνατό πάλι ρυθμίζει το μέγεθος του ορθογωνίου και η θέση, χτυπά τελικά το σωστό κλειδί ποντικιών, το πρόγραμμα αυτόματος θα βρεί την καλής εφαρμογής γραμμή μέσα στο ορθογώνιο. Arrowhead χρησιμοποιείται για να δείξει την κατεύθυνση της επιδιώκουσας άκρης.

 

Σύστημα ελέγχου σειράς του AR

 

 • Υιοθετήστε μια ενιαία δομή πινάκων κυκλωμάτων προκειμένου να μειωθεί πολύ ο αριθμός καλωδίωσης για να βελτιώσει την αξιοπιστία.
 • Υιοθετήστε έναν ειδικής χρήσης χτισμένο επεξεργαστή (ASP) για να μειώσετε σημαντικά τον αριθμό ηλεκτρονικών κυκλωμάτων και μερών για να βελτιώσει την αξιοπιστία.
 • Το υπερβολικό κύκλωμα ανάγνωσης κλίμακας κιγκλιδωμάτων υψηλής ταχύτητας και ενσωματωμένο EAD (απόλυτος αποκωδικοποιητής κώδικα) επιτρέπουν στη σειρά του AR για να χρησιμοποιήσουν την απόλυτη κλίμακα υψηλής ακρίβειας όπως-80, που παρέχει τη υψηλή ακρίβεια, μέτρηση υψηλής ανάλυσης.
 • Υψηλή ταχύτητα, ενέργεια - η αποταμίευση, έλεγχος με σερβομηχανισμό εναλλασσόμενου ρεύματος κλειστών βρόγχων υψηλής ακρίβειας πλήρως μπορεί να παρέχει την ακρίβεια προσδιορισμού θέσης μέχρι 1um,
  προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανοί παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην επανάληψη μέτρησης.
 • Περιεκτικά 21 είδη γεωμετρικής στερεοφωνικής διαστημικής αποζημίωσης λάθους υψηλής ακρίβειας, που παρέχει τη μέτρηση εικόνας και ελέγχων υψηλότερης ακρίβειας.

 

 

Τεχνική προδιαγραφή


 

Πρότυπο όνομα SP-3020 SP-4030 SP-6050
Μέτρηση του ταξιδιού (χιλ.) 300 X 200 X 200 400 X 300 X 250 600 X.500 Χ 300
Γενική διάσταση (χιλ.) 1200 X 720 X 1600 1250 X 900 X 1600 1350 X 1000 X 1850
Μέγεθος επιτραπέζιου γυαλιού εργασίας (χιλ.) 339 X 239 X 10 X12 439 X 339 648 X 548 X 18
Ακαθάριστο βάρος (κλ) 280 410 1700
Ανώτατο επιτραπέζιο φορτίο (κλ) 30 30 30
Μέτρηση της ακρίβειας (μm) 1.5+L/200 2+L/150
Επανάληψη (μm) 2
Ενίσχυση εικόνας Οπτική ενίσχυση 0.7-4.5X, ενίσχυση 20-125X εικόνας
Ψήφισμα επίδειξης άξονα 0,01 μm
Σύστημα φωτισμού Πηγή φωτός οκτώ περιοχών επάνω με το τοποθετώντας σύστημα δύο λέιζερ
Πρότυπο λειτουργίας Αυτόματος, έλεγχος από το ποντίκι, πηδάλιο ή πληκτρολόγιο
Φακός Αυτόματο ζουμ, αυτόματος οπτικός ομοαξονικός φακός εστίασης
Τηλεοπτικό σύστημα Υψηλής ευκρίνειας κάμερα παραθυρόφυλλων της SONY CMOS σφαιρική

 

 

Characterisitics


 

α). Τρεις άξονες της απόλυτης γραμμικής κλίμακας με ένα ψήφισμα μέχρι 0,01 μm είναι ανεξάρτητη ερευνημένη και αναπτυγμένο από Easson.

 

β). F-3 κλειστός υψηλή ακρίβεια ομοαξονικός ελαφρύς φακός ζουμ βρόχων αυτόματος.

γ). Ο ειδικός σχεδιασμένος ελεγκτής κινήσεων του οράματος που μετρά τη μηχανή που χρησιμοποιεί τη μετάδοση Ethernet, που είναι αποδοτικό και αξιόπιστο σύστημα, μπορεί να λύσει το μειονέκτημα της ασταθούς μετάδοσης USB.

δ). Ο υψηλής ευκρίνειας αισθητήρας της SONY CMOS του επεξεργαστή εικόνας για να εξασφαλίσει την εικόνα είναι σαφής και χωρίς λέρωμα.

ε). Η επάνω πηγή φωτός που χρησιμοποιεί οκτώ περιοχές χώρισε το ανεξάρτητο σύστημα φωτισμού ελέγχου, και το εκπέμπον φως στοιχείο χρησιμοποιώντας των low-attenuation οδηγήσεων για να επεκτείνει την οικονομικά ενεργή ζωή.

φ). Το ανεξάρτητα αναπτυγμένο πολλών χρήσεων 2$ο και τρισδιάστατο λογισμικό μέτρησης, τα αποτελέσματα μέτρησης μπορεί να είναι παραγωγή σε DXF, το Word, το Excel, PDF και άλλα σχήματα.

 


F-3 κλειστός υψηλή ακρίβεια ομοαξονικός φακός ζουμ βρόχων αυτόματος

 

VMS όραμα Cnc που μετρά τη μηχανή με τα συστήματα ελέγχου δικτύων 1VMS όραμα Cnc που μετρά τη μηχανή με τα συστήματα ελέγχου δικτύων 2

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • 3 φακός υψηλής ανάλυσης εκατομμύριο εικονοκυττάρων
 • Πλήρως ο έλεγχος με σερβομηχανισμό κλειστών βρόγχων εξαλείφει το χάσμα μετάδοσης εργαλείων και βελτιώνει πολύ την επανάληψη της μηχανής.
 • Υιοθετήστε τη υψηλή ακρίβεια και ο διαμορφωμένος δαχτυλίδι ξύνοντας κυβερνήτης ψηφίσματος που αναπτύσσεται ειδικά και που σχεδιάζεται από την επιχείρησή μας για το φακό F-3 για την πλήρη θέση κλειστών βρόγχων ανατροφοδοτεί.
 • Ο φακός F-3 έρχεται με μια ομοαξονική πηγή φωτός να λύσει το πρόβλημα του ανεπαρκούς φωτισμού για τη μέτρηση βαθιών τρυπών.
 • Πλήρως η σερβο θέση κλειστών βρόγχων ανατροφοδοτεί για την πλήρως αυτόματη εστίαση

 

 


21 ογκομετρική αποζημίωση διαταγών

 

VMS όραμα Cnc που μετρά τη μηχανή με τα συστήματα ελέγχου δικτύων 3

 

Σύστημα μέτρησης οράματος Easson που χρησιμοποιείται με το σύστημα ελέγχου δικτύων σειράς του AR που είναι συμπεριλαμβανόμενη ογκομετρική αποζημίωση 21 διαταγών, με την υπερβολική ανάγνωση κλίμακας υψηλής ταχύτητας γραμμική και ενσωματωμένο EAD (απόλυτος αποκωδικοποιητής κλίμακας) που επιτρέπει στο σύστημα σειράς του AR για να χρησιμοποιήσει την απόλυτη κλίμακα υψηλής ακρίβειας όπως-80, που παρέχει την υψηλή μέτρηση ακρίβειας και υψηλής ανάλυσης.

 

VMS όραμα Cnc που μετρά τη μηχανή με τα συστήματα ελέγχου δικτύων 4

VMS όραμα Cnc που μετρά τη μηχανή με τα συστήματα ελέγχου δικτύων 5

Easson Measurement Technology Ltd. καθιερώθηκε το 1995, είναι κατασκευαστής στα όργανα μέτρησης ακρίβειας σχεδίου και κατασκευής. Με την πολιτική «πάντα δεσμευμένου στην ποιότητα, την τεχνολογία & την καινοτομία» προσφέρουμε την καλύτερη λογική αξία των άριστων προϊόντων στους πελάτες μας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhuhai Easson Measurement Technology Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Tony

Τηλ.:: 86-15820566978

Φαξ: 86-756-7511215

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα